21 Aralık 2008 Pazar

Kollegiet - room 205







Yönetmen: Martin Barnewitz
Yapım Yılı: 2007
Firma: Nordisk Film
Süre: 1 saat 30 dk
Dil: Danimarkaca
Tür: Korku,
Oyuncular: Neel Rønholt Mikkel Arendt Julie Ølgaard Mira Wanting Jon Lange Rikke Lylloff Steen Stig Lommer
Tania Maria Odgaard Rasmus Kjær Flensborg Morten Brovn Jørgensen Katrine
Müzik: Tobias Hylander , Oivind Weingaarde
Senaryo: Jannik Tai Mosholt
Yapımcılar: Thomas Heinesen , Christel C.D. Karlsen , Kim Magnusson

Katrine üniversite eğitimi için küçük bir kasabadan Kophenhag’ta bir yurda
yerleşir. Burada Sanne adında bir kızın eski erkek arkadaşıyla çıkmaya başlayınca
Senna ve grubuyla başı derde girer. Sanne ve arkadaşları Katrine’yi yurtta rahatsız
ederler. Bu yurtta bir efsane vardır. Oda 205 denilen yerde eski bir öğrencinin
hayaleti vardır. Katrine yanlışlıkla bir ayna kırar ve bu hayaletin serbest
kalmasına neden olur. Bundan sonra hayalet Senna’nın grubundakileri sıra ile
öldürmeye başlar. Bunların bir tesadüf eseri ölümler olduğu sanılırken çok
geçmeden ölümlerin arkasındaki sır açığa çıkar.




House


Yönetmen: Robby Henson
Oyuncular: Allana Bale, J.P. Davis Jeffrey de Graft-Johnson

KONUSU

Alabama’nın kırsal bir bölgesinde iki çift geçirdikleri garip bir kaza sonrasında bir eve sığınırlar.
Sığındıkları ev The Tin Man lakablı şeytani katilin evidir ve eve girenler yaşamak istiyorsa tek bir kural vardır.
Kural basittir, yaşamak için içlerinden birini seçip öldüreceklerdir .
12 saaten daha az zamanları vardır ve katilin koyduğu kural yerinegetirilmezse gündoğumu ile beraber hepsi öldürülecek oyun sonaerecektir.
Kısa süre içinde farkına vardıkları ise tek çıkış yolunun evinderinliklerine doğru ilerlemek olduğudur ama asıl tehlikeler onlarıorada beklemektedir


Ruh Çağırma - Ouija





Yönetmen : Topel Lee





Senaryo : Aloy Adlawan





Yapım : 2007, Filipinler





Tür : Gerilim / Korku





Oyuncular : Judy Ann Santos, Jolina Magdangal Iza Calzado, Rhian Denise Ramos Desiree Del Valle, Jc De Vera Jackie Lou Blanco, Ruby Rodriguez Perla Bautista, Angelo Ilagan Anita Linda, Valerie Concepcion Ryan Agoncillo, Bebong Muñoz Konu: Üvey kız kardeşler Aileen ve Romina, kuzenleri Ruth ve Sandra ile Camiguin’e büyük annelerinin cenaze törenine giderler. Sandra’nın arkadaşı Lucy ve beş kız eski zamanlarda yaptıkları gibi Oujia Tahtasında ruh çağırma oyunu oynamaya başlarlar. Oyun bitmeden kazara Oijia tahtasını düşürürler ve kırılmasına neden olurlar. Bu, ölümcül bir ruhun dünyamızda kalmasına neden olur. Oujia Tahtası kazara kırıldıktan sonra bu oyunda yer alanlar teker teker inanılmaz bir şekilde ölmeye başlar.

Tamara


Yönetmen : Jeremy Haft
Senaryo : Jeffrey Reddick
Oyuncular : Jenna Dewan, Matthew Marsden, Chad Faust, Gil Hacohen, Katie Stuart, Claudette Mink, Chris Sigurdson
Yapımcı : Matt Milich, Danny Fisher
Görüntü Yönetmeni : Scott Kevan
Müzik : Michael Suby
Süre : 1 saat, 30 dk.


KONUSU

Utangaç genç Tamara suiistimal edilen bir lise öğrencisi olarak çok acınacak bir yaratıktır: İngilizce öğretmeni Billy Natoly’nin özlemini çekmediği zamanlarda, alkolik babasından saklanıp sevgili rahmetli annesinin bıraktığı kara büyü kitaplarını okumak için dağınık yatak odasında oturur.

Shawn adlı popüler bir pisliğin yönettiği acımasız grubun bitmek tükenmez çabaları sayesinde, Tamara’nın okul günleri bir kabus gibidir. Grupta ayrıca kendine olan güven eksikliğini acımasızlıkla telafi eden Shawn’ın haksızlığa uğrayan kız arkadaşıyla, ahlaksız, cahil arkadaşı Patrick de bulunmaktadır.

Shawn ve kin dolu arkadaşları tarafından oldukça kötü davranışlara maruz kalan Tamara’ya üzülen, iyiliğin üçlüsü, saf, Chloe, Jesse ve Roger bu gaddar takımı bir parça yatıştıran daha nazik bir öğrenci grubudur. Yine de, onlar da istemeden, Tamara’yı aşağılamak için bir entrikanın içine çekilirler ve altı öğrenci eski püskü bir otel odasında fakir, yalnız ve dışlanmış Tamara’nın vahşi, ama aynı zamanda kazara meydana gelen ölümü sırasında hazır bulunurlar.

Çaresizce felaketin kanıtlarını saklamaya çalışan gençler, Tamara’yı ormana gömerler. Ertesi gün Tamara’yı okulda gördüklerinde hissettkileri şaşkınlık anlaşılabilir bir şeydir. Tamara yalnızca hayatta olmayıp, aynı zamanda alaycı nüktedanlığı, yakıcı seksi cazibesi ve zihnindeki ölümcül intikamıyla artık güçlü bir düşmana dönüşmüştür.

Tamara hayatını cehenneme çevirenleri orakla biçerken, mütevaffa annesinin kitabından öğrendiği etkileyici büyüler de birer terör aletine dönüşmüştür. Bu korkunç büyülerin ilk kurbanı, zavallı kitaplara düşkün Roger’dır. Tamara için intikam yeterli gelmeyecektir, her ne şekilde olursa olsun, Bill Natoly’nin aşkına da sahip olmalıdır. Bu da Bill’in genç hamile karısı Alison’ı Tamara’nın korkunç zombi-cadı kuvvetlerinde ateşe atmak demektir. Bill, Chloe ve Jesse, korkunç ve kanlı zirveye ulaşmadan Tamara’yı durdurmak için bir takım oluşturmak zorundadırlar. Ama ne yazık ki, küçümsenmiş bir hemcinsinki gibi korkunç bir kızgınlık yoktur.


Günahkar - Original Sin








Tür : Romantik / Erotik / Gerilim
Gösterim Tarihi : 5 Ekim 2001
Yönetmen : Michael Cristofer
Senaryo : Michael Cristofer , Cornell Woolrich (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Rodrigo Prieto
Müzik : Terence Blanchard
Yapım : 2001, Fransa / ABD , 112 dk.

Oyuncular

Antonio Banderas , Angelina Jolie (Julia Russell) , Thomas Jane (Billy/Walter Downs/Mephisto) , Jack Thompson (Alan Jordan) , Gregory Itzin (Albay Worth)
Luis Antonio Vargas adlı genç bir adam, aklını başından alacak güzellikteki Julia adlı kadının tesirine kapılarak bir takım sahtecilik olaylarına bulaşır ve geri dönüşü olmayan bir yola girer. Kendisine aşık olduğunu sandığı Julia’nın kalbini asla fethedememiş olduğunu anladığında ise, ihtirasının yerini nefret ve intikam arzusu almaya başlar…

Antonio Banderas ve Angelina Jolie ile dikkat çeken ve gerilim ve mizah gibi nadiren birarada bulunan iki unsuru birleştiren, enteresan bir ilişkinin öyküsü…


Öyle Bir Gündü’ki - Miss Pettigrew Lives for a Day


















Yapım : 2008, İngiltere
Tür : Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen : Bharat Nalluri Senaryo : David Magee, Simon Beaufoy
Oyuncular : Ciaran Hinds, Frances McDormand, Amy Adams, Shirley Henderson, Lee Pace, David Alexander, Clare Clifford Yapımcı : Nellie Bellflower, Stephen Garrett





Görüntü Yönetmeni : John De Borman Müzik : Paul Englishby





TÜR:romantik/komedi/dram SÜRE:85dk.

The Black Balloon


TÜR:romantik/dram SÜRE:97dk.


Titanik - Titanic



















Teknolojinin son sürat ilerlediği bir dönemde, insanlar üstesinden gelemeyecekleri hiç bir sorun olamayacağına inanmaya başlamışlardır. “Titanic” adlı dev transatlantik ise, insanlığın doğaya karşı gövde gösterisi gibidir. Bu “Düşler Gemisi” nin yolcuları arasında Avrupa`da bir kaç yıl geçirdikten sonra Amerika`ya dönmekte olan, Jack adlı genç bir ressam ile nişanlısı ve annesiyle Philadelphia`ya giden Rose adlı genç bir kız da vardır. İki genç, şans eseri tanışacak, aralarındaki sınıf farkına aldırmaksızın birbirlerine yakınlaşacaktır. Bu arada doğa insanoğlunun günden güne artan kibirine bir nokta koymayı planlamaktadır. Yola çıkılmasından dört buçuk gün sonra, 10 Nisan 1912`de, Titanic iki saat kırk dakika süren ve sulara gömülmesiyle son bulan, hazin olayların başlamasına neden olacak buz dağına çarpacaktır. James Cameron`un, seyirciye bir zaman makinesiyle yolculuk ettiği hissini uyandırırcasına gerçeğe yakın filmi “Titanic”, bugüne kadar yapılan en pahalı prodüksiyon ünvanına sahip. Tam 14 dalda Oscar adayı oldu ve “En İyi Film” dahil 11 ödül kazandı. Ben-Hur`un 11 ödüllük rekorunuda egale etmiş oldu.





TÜR:romantik/felaket/dram SÜRE:194dk.

Romeo ve Juliet













William Shakespeare'ın trajik aşk destanı Romeo ve Juliet'in, Avustralyalı dahi yönetmen Baz Luhrman tarafından sinemaya uyarlanan bu modern versiyonunda kılıçların yerini, kılıç isimleri taşıyan silahlar alıyor. Günümüz Florida'sında geçen filmde Romeo (Leonardo DiCaprio) ve Juliet (Claire Danes), kentin iki düşman ailesinin çocuklarıdır. Trajik bir rastlantı sonucu iki genç birbirlerine aşık olurlar ve ailelerin savaşının ortasında bir kaçış bulmaya çalışırlar.





TÜR:romantik/gençlik/dram SÜRE:115dk.

Beyaz Ejder Filmini İzle|full,online,seyret




Etiketler:beyaz ejder izle,beyaz ejder seyret,beyaz ejder full izle,beyaz ejder canlı izle











House of Flying Daggers’dan ilham alan bu film i stilize edilmiş dövüş sahneleri eğlence ve aksiyonla dopdolu. Genç bir asilzade, İmparatorluk Sary’ından bir prense aşık olur.Kaza ile Beyaz Ejder’in dövüş sanatı becerilerini elde etmiştir.Yeni olmasına rağmen eğer iyi işler için kullanırsa Küçük Beyaz Ejder olmanın kesin avantajları olduğunu fark eder.Ünlü katil Chicken Feathers’ın onun sevgili, prensini öldürme planları yaptığını keşfettiğinde bunu engellemek için tek yolun katili öldürmek olduğuna karar verir.Birden çok başarısız denemedn sonra merhamet duygusu büyümeye ve kör katili anlamay başlar…





TÜR:bilimkurgu/aksiyon/dram SÜRE:97.dk.

Zindan Ve Ejderha

film izle,film seyret,online film izle,indirmeden film izle,dizi izle,zindan ve ejderha izle


Etiketler:zindan ve ejderha izle,zindan ve ejderha online izle,zindan ve ejderha full izle

















Izmer imparatorluğu ikiye bölünmüştür. Sihirli güçleri olan elit tabakadan oluşan Mageler, zayıf ve güçsüzlerin üzerinde hüküm sürmeye çalışmaktadır. Izmerlerin genç imparatoriçesi Savina (Thora Birch) eşitlik barış ve huzur getirmek istemektedir ancak Mage Profion (Jeremy Irons) onu safdışı bırakıp kendi kurallarını koymaya çalışır. Profion hile ve desiselerle Sihir Konseyi'ni kandırarak, İmparatoriçe'nin elinde bulunan ve Altın Ejderhalara hükmetmesini sağlayan asayı almaya çalışır. Savina, Profion'in ölüm ve acı getirmeye çalıştığını anlar ve çozüm olarak, Altın Ejderhalardan üstün olan Kızık Ejderhalara hükmedecek asayı bulması gerekmektedir. Savina, bu asayı bulmaları için iki hırsızı, Ridley (Justin Whalin) ve Snails (Marlon Wayans) ve saraydan Elf Norda (Kristen Wilson)'i görevlendirir.







TÜR:macera/aksiyon/fantastik SÜRE:107dk.

Kahraman İzle|Full,indir,özeti,video,canlı

film izle,film seyret


Etiketler:kahraman izle,kahraman seyret,kahraman online izle,kahraman full izle
















Çin'in Savaşan Krallıklar döneminde ülke 7 krallığa bölünmüştür: Qin, Zhao, Han, Wei, Yan, Chu ve Qi. Qin Kralı, Çin'in tamamını ele geçirmeye ve ilk imparator olmaya kararlıydı. Uzun süredir diğer altı krallığın suikastlerine hedef olmuştu. Tüm katil adayları arasında hiçbiri üç efsanevi suikastçi Kırık Kılıç, Uçan Kar ve Gökyüzü kadar korku salmamıştı. Bu üç suikastçiyi yakalayacak kişiye Qin Kralı büyük bir güç, altın dağları ve kralın kendisiyle arkadaşlık vaadediyordu. Ve birgün bu üç suikastçiyi öldürdüğünü iddia eden isimsiz bir savaşçı kralı ziyarete gelir. TÜR:macera/aksiyon/fantastik SÜRE:99dk.


Ölüm Oyunu








bir bruce lee klasiği olan ölüm oyunu Of Game Death filminden sonra en çok beğenilen sinema yapıtıdır.


TÜR:dram/aksiyon/macera SÜRE:92dk.



Savaşçı













Warrior, iyi ve kötü arasındaki ezeli savaşın ortasındaki destansı bir aşk

hikayesini anlatıyor. Kalevala olarak bilinen bir Fin halk efsanesinden, ayrıca Fin

ve Çin mitolojilerinden esinlenilen film, fantezi ve kung fu''yu birleştiriyor.

Olaylar iki farklı zamanda ve yerde geçiyor: modern zamanın Finlandiyası ve eski

Çin. Jade Warrior; Finlandiya sinemasında daha önce görülmemiş yaratıcı özel

efektlerle tamamlanan, hayal gücü yüksek, görsel olarak etkileyici bir film.

Efektleri, usta işi dövüş sahneleri, nefes kesen güzel manzaraları ve görkemli

görüntüleriyle "Jade Warrior" size unutamayacağınız dakikalar vaat ediyor





TÜR:fantastik/aksiyon/macera SÜRE:110dk.