13 Nisan 2009 Pazartesi



80 Dakika İzle
süre:92.dk
değerlendirme:4
Tür:Aksiyon-Gerilim

Son Eklenenler






Testere 5 İzle

İstila izle



Neşeli Gençlik İzle

film izle-film seyretBeowulf: Ölümsüz Savaşçı İzle

Cypher İzle

film izle-film seyretİron Man izle

Cyborg Soldier izle

Taşıyıcı 3 İzle,Taşıyıcı 3 Online İzle,Bedava Film İzle,Sinema Filmi İzleTaşıyıcı 3 İzle









En Çok İzlenenler




film izle,film seyret,yıldız gemisi askerleri 2,yıldız gemisi askerleri 2 izle

Yıldız Gemisi Askerleri 2 izle

O...çocukları İzle İzle

Twilight İzle

Seks İtirafları İzle,Sex İtirafları,Vizyondaki Filmler İzle,Sinema Filmi İzleSeks İtiraflari İzle

film izle,film seyretKahraman-Hero İzle

Yapay Zeka İzle

Amerikan Pastası 6 İzle

Beyaz Ejder İzle

Sokak Yarışçısı - Street Racer





Tür:Aksiyon, Macera


Yönetmen:Teo Konuralp

Senaryo:Carey Van Dyke

Yapımcı:David Rimawi, David Michael Latt, Paul Bales

Görüntü Yönetmeni:Alexander Yellen

Müzik:Rachel Goldenberg, David Rimawi, David Michael Latt, Paul Bales








Kurtlar Savaşı - War Wolves



Yönetmen: Michael Worth

Tür: Korku / Gerilim

Gösterim Tarihi: Mart 2009

Yapım: ABD

Süre:1 saat 40 dk




Recep ivedik 2






Tür : Komedi

Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009

Yönetmen : Togan Gökbakar

Senaryo : Şahan Gökbakar , Serkan Altuniğne , Togan Gökbakar

Yapım : 2009, Türkiye

Oyuncular : Şahan Gökbakar (Recep İvedik) , Gülsen Özbakan (Nene) , Efe Babacan (Hakan) , Çağrı Büyüksayar (Ali Kerem)

Recep İvedik’in güldüren, tartışmaları da düşündüren maceraları ikinci filmiyle devam ediyor. Bu sefer biricik babaanesi ve bitmeyen arzuları da onunla.

Arzuları neler? Torunu Recep’in adam olamasını istiyor. Bir işi olsun, maaşı olsun, sevgilisi olsun, mutlu olsun, sevsin ve sevilsin istiyor.

Gişe rekorları kıran sansasyonel TV karakteri Recep İvedik ikinci filmiyle üzerine yapılan tartışmaları alevlendireceğe benziyor.





Sahtekarlar

sahtekar,sahtekar izle

Tür : Gerilim / Casusluk

Gösterim Tarihi : 20 Mart 2009

Yönetmen : Tony Gilroy Senaryo : Tony Gilroy

Görüntü Yönetmeni : Robert Elswit Müzik : James Newton Howard Yapım : 2009, ABD Oyuncular : Julia Roberts (Claire Stenwick) , Clive Owen (Ray Koval) , Billy Bob Thornton , Paul Giamatti (Dick Garsik) , Tom Wilkinson (Howard Tully) Filmin Konusu : CIA ajanı Claire Stenwick (Julia Roberts) ile MI6 ajanı Ray Koval (Clive Owen),







hükümete bağlı istihbarat dünyasından ayrılarak özel sektöre geçmişlerdir. Artık birbiriyle kıyasıya rekabet halindeki iki dev şirkette çalışmaktadırlar. Bu iki şirket arasında yüksek kazanç elde etme amaçlı soğuk savaş hüküm sürmektedir. Peki, Claire ve Ray’in görevleri nedir? Patentini ilk alan şirkete servet kazandıracak yeni bir ürünün formülünü elde etmek için kıyasıya mücadele. Claire ile Ray’in patronları olan endüstri devi Howard Tully (Tom Wilkinson) ile CEO Dick Garsik’in (Paul Giamatti) her ikisi de sınır tanımayan işadamlarıdır.Claire ile Ray’in en büyük sorunu ise, birbirleriyle nasıl oynamaları gerektiğini bilememektir. Önlerine çıkan engelleri teker teker aşmaya çalışırken hazırladıkları büyük soygun planını tehlikeye atacak tek şeyin bir türlü uzak duramadıkları aşk olduğunu keşfedeceklerdir.

Büyük Oyun İzle

Film izle,büyük oyun izle









Yapım: 2008 / ABD Ve Brezilya



Tür: Aksiyon / Dram / Gerilim



Yönetmen: Steven Dieveny



Senaryo: Steven Dieveny



Süre: 1 Saat 37 Dk.



Filmin Konusu: Hapishaneden yeni çıkan bir katil cezaevinde görev yapan Polis şefi Reynolds’ın, eşi ve doğmamış çocuğunu öldürmek için yemin eder . İki arkadaşı ile,Reynolds büyük kızını kaçırırlar.Reynolds’ın üç eski lise sınıf arkadaşı planı konuşmak için toplanır. Bu toplanma herkesin hayatı için büyük bir savaş ortamına neden olacaktır.



Green Street Hooligans 2 - Yeşil Sokak Holiganları 2







Ella İZLE
süre:0.12dk.
değerlendirme:5

Hızlı ve Öfkeli 4 - Fast and Furious 4











Tür : Aksiyon

Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009

Yönetmen : Justin Lin Senaryo : Gary Scott thompson , Chris Morgan Görüntü Yönetmeni : Amir M. Mokri Yapım : 2009, ABD Oyuncular : Vin Diesel ( Dominic Toretto) , Paul Walker (Brian O Conner) , Michelle Rodriguez ( Letty Marciano) , Jordana Brewster ( Mia Toretto) , Laz Alonso (Fenix Rise) , Gal Gadot (Gisele Harabo) , John Ortiz (Antonio Braga)





Filmin Konusu : Eski dolandırıcı Dominic Toretto’nun (Vin Diesel) Meksika sınırından geçip orada kaçak olarak yaşamaya kalkışmasının üzerinden sekiz yıl geçmiştir. Artık Dominik Cumhuriyeti’ndeki bir sahil kulübesinde yaşamakta olan Dom’un yanında, ABD’deki geçmişinden kalan tek varlık olan biricik sevgilisi Letty (Michelle Rodriguez) vardır. Orada yepyeni bir yaşama başlamaya çalışır. Ancak kanun temsilcilerinin daima peşinde olduğunun da farkındadır. Çok sevdiği bir insanın trajik ölümünden sonra Los Angeles’a dönen Dom’un, ajan Brian O’Conner (Paul Walker) ile ezeli kavgası yeniden ateşlenir. Ancak artık ortak bir düşmanları vardır. ABD’ye öldürücü maddelerin akışını sağlayan sosyopat ruhlu uyuşturucu kralına karşı mücadele edebilmek için güçbirliği yapmak zorundadırlar. Uyuşturucu kralını safdışı etmenin ve onun tarafından öldürtülen arkadaşlarının intikamını almanın tek çaresi, ikisi arasında yepyeni bir güven ortamı sağlanmasından geçmektedir