6 Mart 2012 Salı

sinerji notebook tamiri servisi

sinerji notebook tamiri konusunda son birkaç güne girdik artık.Sıralamada bayağı geriye düşmüş olsak da son sürat devam ediyoruz sinerji notebook tamiri hakkında çalışmalarımıza.

Sinerji notebook tamiri ile ilgili birçok konu açtık daha önce o yüzden ne olduğu , neler hakkında hizmet verdiğiyle ilgili çok uzun boylu konuşmanın bi anlamı yok diye düşünüyorum.

Bu konumuzda sinerji notebook tamiri ile ilgili birkaç bilgi daha vereceğiz ve yarışma ile ilgili son çalışmamızı yapmış olacağız.Sinerji notebook tamiri hakkında tam anlamıyla bilgi sahibi olacaksınız diye düşünüyorum.

Şimdi sizinle sinerji notebook tamiri hakkında bölümünü paylaşacağım ;



Günümüzün Vazgeçilmezi Haline Gelmiş Olan Notebook PC Pazarı, Satışlarına Paralel Olarak Tamir İhtiyacınıda Beraberinde Getirmiştir.

Pazardaki Boşluğu Fark Edip Notebook Tamiri ve Servisi Branşını Tercih Ederek Kurulan Firmamız 2000 Yılından Bugüne Notebook Tamiri Branşında Profösyonelleşmiştir.

Kadıköy Yazıcıoğlu İşhanında Kurulan Firmamız 2008 Kurumsal Yapısını Tamamlamış ve Şirketleşmiştir.

Satış, Servis ve Yedekparça Hizmetleriyle 2009 yılında Kadıköy Reşit Efendi Sokaktaki 200 m2 kapalı alanıyla yeni Merkezinde Ticari Faaliyetlerine Devam Etmektedir.

Konusunda Uzman Teknik Kadrosuyla, Marka Ayırt Etmeyen,  Sorunsuz, Hızlı ve Ekonomik Servis Hizmetleriyle Siz Değerli Müşterilerine Hizmet Vermeyi Görev Bilmektedir.

Müşteri Memnuniyetini Herzaman Üst Seviyede Tutarak Sektörde 9. Yılına Giren Firmamız Kazandığı Tecrübe Birikimi ile Daha Uzun Yıllar Müşterilerine Hizmet Vermeye Devam Edecektir.

Sektörün İlklerinden Olarak Kendini Sürekli Yenilemiş Teknojik Alt Yapısını Sürekli Güncel Tutmuştur.

Sorunsuz, Hızlı  ve Ekonomik Teknik Servis İçin Doğru Yerdesiniz.

SİNERJİ NOTEBOOK SERVİSİ

Hiç yorum yok: